Tur til Bodø, 4 til 7 juni 2015

 

Agitato har startet opp igjen etter en sommeravslutning litt utenom det vanlige. Siden vi i år ikke hadde muligheten til å være med på eget fylkesstevne I Telemark så reiste vi til Bodø og ble med på Trøndelag og Nord-Norges Sangerforbund sitt distrikts stevne. Vi reiste med buss til Gardemoen etter jobb på torsdag og hadde både quiz og utdeling av tur-rekvisitter på bussen. Det skaper stemning og gjør samholdet enda bedre.

På vei til Bodø

Vi kjenner hverandre godt  🙂

 

Maryan

Vi kom opp torsdagskveld til sludd, men med topp humør. Vi hadde i alle fall utstyret i orden til både regn og sludd, så det gjorde ingenting.

Fredag ble innledet med en god times øvelse før vi brukte dagen på sightseeing, shopping og gjorde oss kjent i Bodø. Fredagskveld var det «bli-kjent» -fest på hotellet og det er alltid koselig med nye bekjentskap.

Agitato Bodø

Lørdag stod vi opp til strålende sol og det ble en flott dag med oppmarsj, konsert i Bodø Domkirke og sangerfest på hotellet. Og tilslutt fikk vi endelig se midnattssola!

Midnattsola

Søndag var det konsert på hotellet før vi måtte løpe av gårde for å rekke fly tilbake til Gardemoen. En glad og fornøyd gjeng kunne ta en velfortjent sommerferie med mange nye gode minner i kofferten.

 

Takk til Trøndelag og Nord-Norge for ett supert stevne i vakre omgivelser!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.