Øvelsetider og repertoar

Øvelsetider

Vi øver på mandager fra kl 17.45-20.00 i mellomsalen på Rjukanhuset. Vi har inntak av nye medlemmer ved start av høst og vår-semester – det vil si innen 31.08.14 og 31.01.15 inneværende sesong.
Ta kontakt med leder Elisabeth Barhellestøl tlf: 95 77 22 11 eller dirigent: Åsne Barhellestøl:98 20 90 44.

Om Oss
Koret er et amatørkor med mål om å bli best mulig ut i fra våre forutsetninger. Vi krever ingen notekunnskap fra våre medlemmer, men vi forventer engasjerte og forpliktende medlemmer som ønsker å bidra til at Agitato skal fortsette fremgangen. Vi har derfor møteplikt på alle øvelser.
Vi har et godt miljø med damer i alle aldre og alle sangintresserte damer ønskes velkommen i vårt kor.
Et par ganger i året leier vi inn instruktør til helgeseminar for utvikling og inspirasjon.

Vi reiser også på tur til andre kor i Østlandsområde – vi prøver å få til en tur på høsten og en tur på våren. Da møter vi andre kor til felles konsert og dertil sosialt samvær. Alltid hyggelig å reise på tur sammen, vi blir kjent på en annen måte i tillegg at vi stifter nye bekjentskaper i kormiljøet i Norge.
Vi opptrer på lokale tilsteninger som feks. julekonserter og vårkonserter. Vi er politisk nøytrale og synger ikke på arrangement av politisk karakter.
Dirigenten vår er Åsne Barhellestøl, mens ved pianoet sitter Britt Elin Myrene. Vi er også så heldige å ha vikarpianist/dirigent Anette Eide i rekkene som stiller opp ved behov enten det er spilling eller dirigering.

Medlemskontigenten er kr 500,- pr halvår.

Vi er tilknyttet Norsk Sangerforbund og Telemark Sangerforbund.

 

Repertoar:

Vi har valgt å synge «populærmusikk». Det vil si at vi synger Coldplay, Enya, Kari Bremnes, Jonas Fjeld/Ole Paus, Metallica, CC Cowboys og Elton John for å nevne noen. Dette er en sjanger vi liker å synge og som vårt publikum også setter stor pris på.