Øvelsetider og repertoar

Øvelsetider

Vi øver på mandager fra kl 18.15-20.30 i mellomsalen på Rjukanhuset. Vi har inntak av nye medlemmer ved start av høst og vår-semester – det vil si i august/september og januar inneværende sesong.
Ta kontakt med leder Elisabeth Bjerke Haugen tlf: 95 77 22 11 eller dirigent: Åsne Barhellestøl:98 20 90 44.

Om Oss
Koret er et amatørkor med mål om å bli best mulig ut i fra våre forutsetninger. Vi krever ingen notekunnskap fra våre medlemmer, men vi forventer engasjerte og forpliktende medlemmer som ønsker å bidra til at Agitato skal fortsette fremgangen. Vi har derfor møteplikt på alle øvelser.
Vi har et godt miljø med damer i alle aldre og alle sanginteresserte damer ønskes velkommen i vårt kor. For tiden har vi ledige seter til damer opp til 50 år!
Et par ganger i året leier vi inn instruktør til helgeseminar for utvikling og inspirasjon.

Vi reiser også på tur til andre kor i Østlandsområde – vi prøver å få til en tur på høsten og en tur på våren. Da møter vi andre kor til felles konsert og dertil sosialt samvær. Alltid hyggelig å reise på tur sammen, vi blir kjent på en annen måte i tillegg at vi stifter nye bekjentskaper i kormiljøet i Norge.
Vi opptrer på lokale tilstelninger som feks. julekonserter og vårkonserter. Vi er politisk nøytrale og synger ikke på arrangement av politisk karakter.
Dirigenten vår er Åsne Barhellestøl, mens ved pianoet sitter Knut Nyheim.

Medlemskontigenten er kr 600,- pr halvår.

Vi er tilknyttet Norsk Sangerforbund og Telemark Sangerforbund.

Repertoar:

Vi har valgt å synge «populærmusikk». Det vil si at vi synger Abba, U2, Jahn Teigen, Maroon 5, Astrid S for å nevne noen. Vi kjøper arrangement som er arrangert for Agitato og bestiller sanger som vi har lyst til å fremføre.  Vår erfaring er at det øker både sangergleden hos kormedlemmene og for vårt publikum.

Til jubileumsåret 2024 vil vi ha Grand Prix som tema og dere vil høre oss synge både Carola’s «Fångad av en stormvind»og Jahn Teigen’s «Optimist.