«La de swinge! – Jubileumskonsert april 2024

Vi ønsker å invitere deg til en uforglemmelig musikalsk opplevelse på vår jubileumskonsert med «Grand Prix» som tema! Det blir en kveld fylt med fantastisk musikk, der vi hyller 20 av de mest ikoniske låtene fra Eurovision Song Contest gjennom tidene.

Dato/Tid: Fredag 26.april Konsertstart Kl 19.30

Dato/Tid: Lørdag 27.april Konsertstart Kl 18.00

Sted: Rjukan Kino
Billetter bestilles på tlf: 900 47 707

Vi har satt sammen et variert og underholdende program som vil ta deg med på en reise gjennom Eurovision-historien, med alt fra klassiske vinnerlåter til energiske bidrag som har satt sitt preg på konkurransen. Vårt kor har jobbet hardt for å bringe disse låtene til live på scenen, og vi gleder oss til å dele denne musikalske feiringen med deg. På scenen sammen med oss har vi Frank Nielsen på gitar, Ulf Andersen på bass, Frank Eggerud på trommer og vår faste pianist Knut Nyheim.

Ta med deg venner og familie for en kveld med musikk, moro og minnerike øyeblikk! Gøy om du tar på deg noen Gran Prix – effekter, vi i Agitato vil glitre på scenen!

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår «Grand Prix»-konsert, og vi håper du vil være med på å gjøre denne kvelden til en suksess!

Vennlig hilsen oss i Agitato

Billett kan bestilles på tlf: 900 47 707